Tanken bakom Atelje-K

Tanken bakom Ateljé-K

Jag som driver och äger Ateljé-K sedan sommaren 2015 heter Kerstin Kiltoft och bor på Väddö. Jag hade fått mitt första barnbarn, flyttat till landet och ville förverkliga min dröm om att producera något med händerna. Efter ett långt arbetsliv som handledare för ledare och chefer byter jag inriktning och engagemang. Läs nedan.

Härligt färgglada tights till både pojkar och flickor.

Ateljé-K

 

Erbjuder dig och dina barn enkla, praktiska och välsydda kläder i god kvalitet som tål lek, bus, fest och många tvättar.

Jag älskar färger och roliga mönster och vet av erfarenhet att det gör småbarn också.

Se sommarkollektionen >>

På besök i Victory Nursery School i Tanzania.

Bee keeping project in Tanzania

 

"Moshi Mamba ideell förening" samlar in pengar till bättre levnadsvillkor för 20000 människor i 9 byar i Moshi, Tanzania. Jag är initiativtagare och leder insamlingarbetet som hjälper byborna på Kilimanjaros sluttning att bygga upp en biodling med 700 bikupor. Detta är ett "hjälp till självhjälp- projekt".

Vi hjälper dem med 140 kupor, utbildning och utrustning. En bikupa kostar 700 kronor, du har möjlighet att bidra genom att köpa en bikupa. Läs mer på www.moshimamba.com

Vill du veta mer, eller köpa en bikupa >>

 

Vi hjälper en flicka till utbildning som laboratorieassistent!

 

Genom vårt engagemang i de 9 byarnai Mamba upptäcker vi behov hos enskilda människor som med visst bistånd kan gagna hela samhället.

Akwilina är en flicka som gått två år på utbildning till laboratorieassistent. Hon har ett år kvar till diplomerad laboratorieassistent.

Genom donationer har vi möjliget att hjälpa henne! hon startar sitt sista studieår i september 2018.

När hon är klar kommer hon att arbeta på en vårdcentral som har ett upptagningsområde på 10000 människor.

 

Hjälp till självhjälp.

Copyright @ All Rights Reserved Atelje-K / kerstin@atelje-k.se / 070-5417924